Lavida Aalsmeer

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul

MENS DURF TE LEVEN

Onderstaande workshop heeft inmiddels met succes plaatsgevonden. Mocht je ook interesse hebben voor zo een dag? Laat het ons weten dan houden we je op de hoogte!

Op vrijdag 13 maart 2020 bij Lavida Aalsmeer.

Door Lidwien van den Broek en Marianne Buskermolen: MENS DURF TE LEVEN 

Persoonlijke ontwikkeling is een doorlopend proces, dus is er soms weer behoefte aan een (familie)opstelling om helderheid te krijgen in thema’s die op dat moment in iemands leven spelen. Daarom organiseren we een opstellingendag voor (oud)cursisten en andere belangstellenden op vrijdag 13 maart.

Velen van ons kunnen goed overleven. Ervaringen hebben ons sterk en strijdbaar gemaakt en noodzakelijke overlevingsstrategieën doen ontwikkelen. Ze hebben er ook toe geleid dat we het risico van afwijzing vermijden, veilig aan de zijlijn van het leven blijven staan en een deel van onze potentie onbenut laten. Welk thema er ook speelt in je leven, de helderheid en heling die een opstelling kan brengen, zal altijd bijdragen aan je mogelijkheden om van overleven veel meer écht te gaan leven, de moed te hebben om in te stappen en te ontdekken en te laten zien wie je werkelijk bent. Te durven LEVEN!

Wil je een thema inbrengen, representant zijn in de opstellingen van anderen of alleen maar deelnemen als toeschouwer en kennismaken met de kracht van dit werk, dan ben je van harte welkom.

Meer informatie vind je op www.tco-aalsmeer.nl
E-mailen