Lavida Aalsmeer

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul

Massage en Energetisch coaching in Aalsmeer

Waarom massages en energetisch coaching??

In mijn eigen omgeving en werk merk ik dat er veel mensen te maken hebben of hebben gehad met stress gerelateerde/ burn-out klachten. In de huidige maatschappij gaan mensen vaak aan zichzelf voorbij en zitten vooral in hun hoofd. 

Massage is een van de oudste vormen van heling. Het werkt op de hele mens met al zijn aspecten. Lichaam, ziel en geest worden letterlijk aangeraakt. Massage is dan ook een holistische vorm van genezing en helpt ziel en lichaam weer met elkaar in harmonie te brengen. 

Het is bekend dat massage de bloedcirculatie stimuleert waardoor huidcellen geactiveerd worden en de functie van de huid verbetert. Het zorgt er tevens voor dat onderhuidse afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Maar ook kan door massage de spanningen in de spieren worden gereduceerd en mentale en emotionele stress kunnen hierdoor afnemen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe energiedoorstroming. Dit is energetisch waarneembaar en voelbaar.

In de westerse cultuur is het helaas niet altijd meer gewoon om elkaar aan te raken. Dat is jammer, want aanraken en aangeraakt worden is een zeer natuurlijke manier van communiceren. Een aanraking kan meer zeggen en teweeg brengen dan 1000 woorden.

In mijn massages ga ik uit van een holistische visie waarbij de mens in zijn totaliteit wordt benaderd. De massages hebben naast een ontspannende ook een energetische uitwerking. Hierdoor dragen de massages bij aan een verbeterde nachtrust en aan het stimuleren van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ik werk vanuit mijn gevoel en met hart en ziel en nodig je uit door middel van aanraking om je bewust(er) te worden van je eigen lichaam en van dat wat jouw lichaam je te vertellen heeft.

Ik heb mij gespecialiseerd en ben gecertificeerd in: 
• Body massage 
• Energetische massage 
• Kruidenstempel massage 
• Zwangerschapsmassage 
• Kindermassage 

Naast Masseuse ben ik ook Energetisch coach en een gecertificeerd Verzamelpunt Therapeut. Verder beschik ik over een diploma Energetisch (kinder)coach, Medische basiskennis (Plato) en certificaat Pranic Healing.

Op dit moment ben ik aan het doorleren voor Malva/Energetisch Therapeut.

Ben je uit balans, weet je niet goed (meer) wie je bent? Voel je je niet helemaal jezelf. Wil je dichter bij jezelf komen en bij wat JIJ nu echt wilt? Heb je last van bepaalde klachten/symptomen? Ik kan je helpen! Hoe? Onder andere door middel van het uitvoeren van een Verzamelpunt correctie.

Interesse in een afspraak dan kun je mij het beste bereiken via info@lavida-aalsmeer.nl of onderstaande button.

Maak hier uw afspraak!

 

E-mailen