Lavida Aalsmeer

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul

Verzamelpunt correctie

Het verzamelpunt

Ben je uit balans, weet je niet goed (meer) wie je bent? Voel je je niet helemaal jezelf. Wil je dichter bij jezelf komen en bij wat JIJ nu echt wilt? Heb je last van bepaalde klachten/symptomen? Ik kan je helpen! Hoe? Onder andere door middel van het uitvoeren van een Verzamelpunt correctie.

Het Verzamelpunt is een van de meest fascinerende aspecten van ieder mens. 
We hebben er allemaal een. Het heeft invloed op alles van ons, onze uitstraling, intelligentie, humeur, gezondheid. De manier hoe we de wereld ervaren, reacties naar onszelf, onze omgeving en onze interactie en verhouding met anderen. Verder heeft het invloed op onze prestaties, spiritualiteit en de beslissingen die we nemen.

 
Een verzamelpunt correctie is raadzaam bij de volgende klachten/symptomen:

-          Uit balans/ Wie ben IK?/ Wat wil IK?
-          Burn- out klachten
-          Concentratieverlies
-          Piekeren / depressieve klachten
-          Slecht slapen / zware vermoeidheid
-          Laag zelfbeeld / zelfvertrouwen
-          Post- natale depressie
-          Niet kunnen loslaten van pijnlijke ervaring(en)
-          Onverklaarbare fysieke klachten en/of pijn in het lichaam
-          Angst(en) / Paniek
-          Hartkloppingen
-          Hoge bloeddruk
-          Rouwverwerking
 
Nu hebben de meeste van ons nog nooit gehoord van Het Verzamelpunt en zijn onwetend dat we er een hebben of, in sommige gevallen, meer dan één.

Het Verzamelpunt, ook wel ons hoofd energie punt, regelt het energie niveau in ons energetisch lichaam en heeft direct invloed op hoe wij de wereld om ons heen waarnemen. Een juiste locatie (op ons borstbeen) maakt dat je dichter komt bij jezelf en bij je eigen IK bewustzijn. Daarnaast kan een correctie van het Verzamelpunt zorgen voor een fysieke verbetering van de conditie, ons immuunsysteem, onze organen, lichaamshouding en zelfs invloed hebben op onze huidskleur en stralendere ogen.

Meestal is de houding/gedragsverandering onmiddellijk, maar ook kan dit bij anderen een langere tijd in beslag nemen. De meerderheid van de mensen wordt zich bewust van een grotere rust/kalmte, een gevoel van een doel hebben, herstel van hun gevoel voor individuele waarden en acceptatie van het leven en van anderen.

Iemand met een gecentreerd verzamelpunt op zowel de voor- als aan de achterzijde van de borst voelt zich meestal gemakkelijk gelukkig, gezond, blij, mentaal en fysiek goed in balans. Hij/zij is waarschijnlijk extrovert, eerlijk positief over het heden en de toekomst, heeft vertrouwen, is ontspannen, enthousiast, geïnteresseerd in het leven, in anderen en de wereld waarin ze leven. We hebben ze allemaal wel eens ontmoet, mensen die voor een periode in hun leven alles (meestal omdat hun verzamelpunt in het centrum zit) lijken te hebben wat ze nodig hebben, alles aankunnen wat ze in het leven tegenkomen en hebben een ogenschijnlijk gemakkelijk levenspad.
Totdat iets in hun leven verandert...!!
Het toenemen van stress, een verandering in hun relatie met een belangrijk persoon, verandering van werk o.i.d. kan het verzamelpunt verplaatsen. Ook een zwaar ongeluk, ernstige ziekte of een traumatische ervaring kan het Verzamelpunt doen verschuiven. Dan kan het voorkomen dat mensen blijven zeggen dat ze "niet meer zichzelf zijn". We weten misschien wat er met iemand of met onszelf gebeurd is: een shock, een sterfgeval, een val of (motor)ongeluk, bijvoorbeeld. Maar we kunnen niet begrijpen waarom we ons zo anders voelen, waarom dingen waar we eerst zoveel plezier in hadden nu geen voldoening meer geven, waarom we niet meer zo fysiek en mentaal kunnen presteren op de manier zoals we dat deden, waarom het leven op de een of andere manier veranderde voor ons. Het is een duidelijke indicatie dat het Verzamelpunt niet correct is teruggekeerd naar de juiste locatie.

De Correctie
Een simpele ingreep doet het Verzamelpunt terugkeren op de juiste locatie waarna heling kan plaats vinden. Als je bij mij komt voor een Verzamelpuntcorrectie dan zal ik je vragen naar je klachten/symptomen en (medische) verleden. Vervolgens ga ik met mijn vingertoppen jouw verzamelpunt(en) opsporen op jouw bovenlichaam. Daarna zal ik met een lange kwarts kristal de correctie uitvoeren en mag je even ontspannen plaats nemen op de massagebank.

Meestal zijn er 2 a 3 behandelingen nodig tot dat het punt op z'n plaats blijft zitten. 

Kosten
€ 160 euro (dit is inclusief de nabehandelingen)

Maak hier uw afspraak!

 

  

E-mailen