Lavida Aalsmeer

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul

Reviews Lavida Aalsmeer


"Ik ben Jessica via internet op het spoor gekomen en heb haar praktijk inmiddels een aantal keer bezocht. Ze heeft een prachtige ruimte waar ze me op zeer kundige wijze ontspanningsmassages geeft. Ze weet feilloos de pijnlijke plekken te vinden en te behandelen. Ik vind het knap dat ze ontspanning en behandeling zo weet te combineren, waardoor ik elke keer weer ‘als nieuw’ vertrek. Fijn om zelf mee te maken, maar ook erg leuk om aan iemand kado te geven!"

"Als je niet lekker in je vel zit kan een massage heerlijk zijn. Ik vond dat ik mezelf een relax uurtje moést gunnen. Eenmaal binnen bij Jessica voelde het meteen goed en ontspannen. Wat een mooie, sfeervolle ruimte. Een leuke, lieve, kundige jongedame die er voor zorgt dat je optimaal geniet van het moment. Ik koos voor de Kruidenstempelmassage. Een combinatie van een total body massage met warmte en kruiden die ik als heel ontspannen heb ervaren. Een week later waren de effecten nog steeds merkbaar doordat ik, ondanks een heftige thuissituatie, heel rustig en ontspannen bleef. Volgende week ga ik weer. Voor herhaling vatbaar en voor iedereen aan te raden."  

"Wat ben ik blij dat ik bij jou op de behandeltafel mag liggen. Ik heb een druk en soms best onrustige baan en als ik dan bij jou na het werk op de behandeltafel terecht kan en een heerlijke ontspanningsmassage krijg knap ik daar weer helemaal van op. Je bent echt een aanrader en hoop nog vaak bij je langs te kunnen komen."

"Onlangs was ik bij Jessica voor een Energetisch massage. Ik heb het als zeer prettig en ontspannend ervaren. Door haar holistische aanpak met o.a. healing voelde ik een aantal ‘knopen’ oplossen, heel bijzonder om te ervaren. Voor herhaling vatbaar!" 

"Is het nu al voorbij?’ denk ik elke keer weer na de massage. Terwijl ik toch echt een uur op de tafel heb gelegen. Ik kan me volledig ontspannen in Jessica’s handen en dat lukt me echt niet bij iedereen. Kortom, aanrader!"

"Je bent de eerste masseuse die ik heb gehad en ik voelde mij gelijk veilig en vertrouwd bij jou.
Ik heb stiekem een paar andere massages geprobeerd, maar die kunnen niet tippen aan jou, want jij geeft de heerlijkste massages elke keer weer en je bent nog lief ook"

"Dank je wel voor de heerlijke massage. Het heeft een hoop los gemaakt en bij me weggenomen."

"Ik voel me heel erg welkom, en de massage is gewoon lekker. Daarna voel ik mij heel erg fijn" (9 jaar).E-mailen