Lavida Aalsmeer

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul

Over mij

Ik ben Jessica Buskermolen, moeder van 2 jongens. Ik wist altijd al dat ik met mensen wilden werken, maar niet zo goed in welke richting. Mijn Bachelor Human Resource Management diploma heb ik behaald en ik ben ruim 10 jaar werkzaam geweest als Personeelsconsultant. Zowel in mijn eigen omgeving als in mijn werk merk ik dat er veel mensen te maken hebben of hebben gehad met stress gerelateerde/ burn-out klachten. Wat mij opvalt is dat mensen vaak aan zichzelf voorbij gaan, het contact met hun lichaam zijn kwijtgeraakt en vooral in hun hoofd zitten.

In 2019 ben ik begonnen met mijn praktijk Lavida Aalsmeer. Ik ben inmiddels een afgestudeerd Energetisch Malva Therapeut, coach en masseuse. Daarnaast ben ik een gecertificeerd Verzamelpunt Therapeut en beschik ik over een certificaat Medische basiskennis (Plato).

Ben je uit balans, weet je niet goed (meer) wie je bent? Voel je je niet helemaal jezelf. Wil je dichter bij jezelf komen en bij wat JIJ nu echt wilt? Heb je last van bepaalde klachten/symptomen? Ik kan je helpen! Hoe? Onder andere door middel van Energetische Malva Therapie en/of het uitvoeren van een Verzamelpunt correctie.

Ik werk vanuit mijn gevoel, met hart en ziel en nodig je uit door middel van gesprekken, energetische behandelingen en aanraking om je bewust(er) te worden van je eigen lichaam en van dat wat jouw lichaam je te vertellen heeft.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor diverse massages:
• Energetische massage
• Kruidenstempel massage
• Zwangerschapsmassage
• Kindermassage

Sinds 2022 ben ik De Dimensie avonden gestart. Je kunt denken aan o.a.:
- Kerststukjes maken in de Engelensfeer
- Familie opstellingen
- Mediumdemonstratie
- Meditatieavond met heldere waarnemingen
- Klankschalenconcert/Sound Healing
- Chakra avond

De avonden zijn een groot succes dus mocht je interesse hebben geef je dan snel op! De nieuwe groep start in December 2023.
E-mailen