Lavida Aalsmeer

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul

Over mij

Ik ben Jessica Buskermolen, 36 jaar en moeder van twee stoere jongens. Ik wist altijd al dat ik met mensen wilden werken, maar niet zo goed in welke richting. Mijn Bachelor Human Resource Management diploma heb ik behaald en ik ben de afgelopen 10 jaar werkzaam als Personeelsconsultant. Zowel in mijn eigen omgeving als in mijn werk merk ik dat er veel mensen te maken hebben of hebben gehad met stress gerelateerde/ burn-out klachten. Wat mij opvalt is dat mensen vaak aan zichzelf voorbij gaan, het contact met hun lichaam zijn kwijtgeraakt en vooral in hun hoofd zitten.

In mijn massages ga ik uit van een holistische visie waarbij de mens in zijn totaliteit wordt benaderd. De massages hebben naast een ontspannende ook een energetische uitwerking. Hierdoor dragen de massages bij aan een verbeterde nachtrust en aan het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Een goede massage valt of staat bij de aandacht én het gevoel welke ik als masseur leg in degene die gemasseerd wordt. 

Ik werk vanuit mijn gevoel, met hart en ziel en nodig je uit door middel van aanraking om je bewust(er) te worden van je eigen lichaam en van dat wat jouw lichaam je te vertellen heeft. 

Het doel van een massage is dat de doorstroming van energie weer goed op gang komt en dat er op plaatsen waar spanning zit, waar energie onbewust wordt vastgehouden, ruimte gecreëerd wordt en een versoepeling optreedt.

Ik heb mij gespecialiseerd en ben gecertificeerd in: 

  • Body massage 
  • Energetische massage 
  • Hot stone massage 
  • Kruidenstempel massage 
  • Scrub/wrap massage 
  • Zwangerschapsmassage 
  • Kindermassage
  • Energetisch (kinder)coach


Daarnaast beschik ik over het diploma Medische basiskennis (Plato) en certificaat Pranic Healing. 

Naast de (kinder)massages ga ik mijn diensten uitbreiden. Inmiddels ben ik opgeleid tot Energetisch (kinder)coach. Tijdens deze opleiding heb geleerd om op praktische wijze kinderen en hun ouders te coachen vanuit een holistische visie op sociale, emotionele- en gedragsproblemen. Daarnaast beschik ik over vaardigheden om energetisch behandelingen toe te passen voor kinderen met bijvoorbeeld faalangst, hoog gevoeligheid, ADHD, een laag zelfbeeld, etc. Ik help bij het vrijmaken van kwaliteiten van een kind/puber/ouder, bij het vinden van oplossingen, het versterken van nieuw gedrag en het geven van innerlijke kracht.


E-mailen