Lavida Aalsmeer

Relax the mind, Renew the body, Revive the soul

Kindermassage: geeft je kind meer zelfvertrouwen

In onze moderne en geïndividualiseerde samenleving wordt vaak vergeten dat aanraken een belangrijke levensbehoefte is. Zeker voor kinderen is dit essentieel voor hun sociale, emotionele en lichamelijke ontwikkeling. In de oude beschavingen was deze wijsheid gemeengoed en vormde kinderen masseren als vanzelfsprekend een onderdeel van de dagelijkse gezondheidszorg. Daarom is het tijd om deze oude gewoonte weer nieuw leven in te blazen! 

Kindermassage versterkt de band tussen ouder en kind en zorgt voor een diepe ontspanning. Zeker in een tijd als deze waarin kinderen een volle agenda hebben is dit heel belangrijk. Ook stimuleert masseren de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind en de natuurlijke afweer wordt versterkt. Kindermassage helpt kinderen beseffen waar hun lichaam eindigt en de buitenwereld begint. Hierdoor leren ze om grenzen te stellen en dat ze uniek zijn met als gevolg dat ze meer zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgen. Kortom; kindermassage helpt kinderen om hun kracht te ontdekken!

Kindermassage is een liefdevolle massage waarin niet zozeer ingewerkt wordt op de spieren, maar waarbij het ervaren van zachte aanrakingen centraal staat. 

Duur: 30 minuten. Kosten 35 euro.
Duur: 45 minuten. Kosten 50 euro.E-mailen